ÅTERHÄMTNINGSBLOGGEN

Om fettsnack och att kommentera vad andra äter... (länk)

Kategori: Allmänt

Johanna Arogén skriver idag om det viktiga i att själv få bestämma vad en ska äta och slippa bli ifrågasatt för sina val. Klokt som vanligt och det kloka inlägget hittar du här.
 
Kom ihåg att du inte har någon redovisningsplikt <3! 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Liselotte säger:
  2014-10-27 | 19:09:04
  Bloggadress: http://liselotte.livskick.nu

  Och att det ska vara så svårt i praktiken... Jag blir lika förvånad varje gång det där snacket går igång - jag menar, vi skriver mycket om det på Livskick... Men att det faktiskt händer är ändå svårt att greppa ibland!

  Gillar ditt "redovisningsplikt"-begrepp skarpt!

  Svar: Ja, det där snacket förekommer tyvärr alldeles för ofta :-( Hehe, redovisningsplikt-begreppet är stulet från dietisten Gisela van den Ster som jobbat mycket med ätstörningar och bland annat skrivit Mattillåtet. Tycker att det är ett bra sätt att tänka, klokt att äta för sin egen skull liksom :-)
  Johanna

 • Johanna säger:
  2014-10-29 | 08:50:34
  Bloggadress: http://johanna.livskick.nu

  Tack för länken! Som Liselotte säger så är det nästan svårt att tro att det faktiskt händer - och sen när jag väl stöter på det så blir jag så paff. Omger mig mest med människor som inte pratar så, det kanske är därför jag inte märker av det så mycket.

  Svar: Tack själv för att du tar upp ämnet, Johanna. Tyvärr tycker jag personligen att jag hör det där snacket överallt. Min sambo upplever i och för sig att jag är väldigt känslig och det kanske stämmer. Men fettsnack, trugande och andra "lägga näsan i blöt"-beteenden irriterar mig och känns bara onödiga och destruktiva.
  Johanna

Kommentera inlägget här: