ÅTERHÄMTNINGSBLOGGEN

Frågestund med Återhämtningsbloggen!

Kategori: Allmänt

Dags för Återhämtningsbloggens första frågestund! Fråga mig om allt som du tror att jag kan svara på! 😃

Det går bra att ställa frågan här under i bloggens kommentarsfält, på Instagram (även via meddelande-funktionen om du vill vara anonym) eller på Återhämtningsbloggens Facebook-sida.

Kör! 😄❤️

  

KOMMENTARER:

 • Lina säger:
  2018-08-07 | 17:49:26

  Jag undrar vad du har haft för ätstörning och hur länge du var sjuk <3

 • Amelie säger:
  2018-08-07 | 19:31:43

  Finns det några matsituationer somfu forfarande tycker är jobbiga?

 • Anonym säger:
  2018-08-08 | 08:10:18

  Har du något tips på fysioterapeut alt hur jag kan hitta någon jag känner mig bekväm med? Jag vet inte var du jobbar men jag bor ganska nära där du bor i alla fall, hammarby sjöstad. Har gått till flera fysioterapeuter främst för fysiska besvär av reumatisk sjukdom men har även vissa besvär av tidigare anorexi samt återkommande depression och utmattning. De flesta jag har träffat har varit ok men jag känner sällan tillräckligt med förtroende för att berätta om mitt komplicerade förhållande till mat och motion så det kan bli jobbigt om de är för uppmuntrande av träning men det känns heller inte bra när de behandlar mig som väldigt ömtålig. Jag vill också försöka bli gravid men har inte berättat det än för min nuvarande trots att det känns ganska relevant inför vad jag hoppas på med träning och övningar, eftersom jag alltid har ont i nedre rygg/bäcken, knän mm förväntar jag mig att ha ont under en graviditet så lyckas jag bli det så kommer jag troligen ha nytta av kontakt under tiden också men utifrån det känns det också viktigt att hitta någon med förståelse och som jag har förtroende för.
  Om du har något annat tips utifrån mina besvär och eventuell graviditet så får du gärna skriva det också. Har skjutit på det bla pga rädsla för att mina fysiska eller psykiska besvär ska försämras och att det ska påverka förmågan att ta hand om ett barn, men har nu kommit så långt att jag inte vill låta det hindra mig från att försöka men jag hoppas jag kan hitta bra personer på mvc mm som inte ex ökar mat-/viktångesten. Ska försöka vara så öppen som möjligt där så att de kan stötta.

 • Anonym säger:
  2018-08-08 | 08:12:42

  Jag ställde förra anonyma frågan men kom på att jag också undrar hur du och din man träffades och om du har vetat länge att du vill ha barn och hur länge du hade varit frisk från ätstörning när ni planerade att bli gravida. Är också nyfiken på vilken målgrupp du jobbar med, om det är alla möjliga patienter/problem eller ex bara äldre och om du trivs med ditt jobb.

 • sökaren säger:
  2018-08-12 | 22:13:59
  Bloggadress: http://nyttlivsite.wordpress.com

  Hej! Hur gick det till när du bestämde dig för att börja blogga? Hur kommer du vad du ska skriva? Vad betyder bloggandet för dig? Har du fått någon respons från folk som jobbar med ätstörning?

  Svar: Hej! Vilken rolig fråga! Jag spar den lite och gör ett inlägg av den. Ska inte dröja för länge 😃👍
  Johanna Ahlsten

Kommentera inlägget här: