ÅTERHÄMTNINGSBLOGGEN

Påminnelse i påsktider

Kategori: Allmänt, Hälsa och ohälsa, Kropp, ideal och ätande

Jag har lite som en tradition att när storhelgerna är här påminna (både mig själv och den som läser) om några saker... Så, nu till påsk 2018 gör jag det igen: 
 
Maten som serveras under påsken är inte farligare än annan mat. Det är heller inget brott, farligt eller ohälsosamt att äta lite mer, lite godare eller ”onyttigare” under ett par dagar. Folk snackar dock en massa SKIT om mat och ätbara saker (det gör de visserligen hela året, men det blir alltid extra tydligt under högtiderna) men försök så långt det går att vara en ”gås” och bara låta det rinna av dig (om du inte känner/orkar för att agera ilsken svan och bita ifrån rejält förstås - bara kör i så fall!! 😆)
 
Det är inte ett friskt beteende att banta eller hetsmotionera efter storhelger, men uppmaningar att göra så finns vart man än vänder sig. Att ha ätit lite extra under ett par dagar innebär inte att du måste ”detoxa” eller eller ”träna bort kalorierna”, oavsett vad någon säger. Önskar så att fler kunde njuta utan skuldkänslor och bara ha det bra. Hoppas att du får en sådan påskhelg; med återhämtning och mys utan dåligt samvete 💛
 
Glad Påsk önskar Johanna och Återhämtningsbloggen 
 
 
 
Kommentera inlägget här: