ÅTERHÄMTNINGSBLOGGEN

Vinter! (Blogglista!)

Kategori: Allmänt, Personligt

Det kom mer snö igår, första advent har passerat och nu går vi mot jul med stormsteg. Känns som att det är läge att välkomna vintern? Och vad bättre sätt att göra det på än med en liten blogglista?! (Den här vinterlistan finns lite varstans på nätet, gör den du med om du vill!)
 
img_2473
 
Vad tycker du om vintern? Jovars, ganska mysigt faktiskt! H a t a d e vinter förr om åren, men nu tycker jag att den har sin charm. Upplever dock att den svenska vintern är lite väl lång, det hade gott kunnat få bli vår redan i februari, det hade varit perfekt.
 
Hur kommer du att se ut i vinter? Som vanligt? Nä, men det är tyvärr galet opraktiskt med vinterkläder när man ammar så jag vet faktiskt inte hur jag kommer klä mig/se ut...🤔
 
Snö och -20 grader eller snöfritt och +10 grader? Om jag måste välja så säger jag +10 grader, men bäst är ju ett par minusgrader och lite, lite snö på marken.
 
Senast köpta plagg? Kommer inte ihåg. Måste ha vart något gravidplagg i somras. Efter det har det bara handlats kläder till bebisen och föräldrarna har snällt fått gräva i garderoberna efter gamla "fynd"! 😂
 
Några särskilda planer för din blogg i vinter? Ja faktiskt! Mellan 1-24 december kommer jag att publicera ett inlägg om dagen med återhämtningstips och tankar, så missa inte:
 
"Återhämtningskalendern!" 
Berätta om ditt bästa vinterminne: Som barn var jag och mina syskon svältfödda på snö (vi bodde ju på Gotland) men jag minns en vinter då det kom så mycket att vi kunde åka skidor runt en åker - det var lyx! 😄
 
Nämn fyra saker du vill göra i vinter:
  1. Dricka goda varma drycker; jag älskar ju både kaffe och té, men även varm choklad - mums!
  2. Göra julgodis
  3. Lyssna på julmusik
  4. Promenera i krispigt vinterväder
"Kultur" som du planerar att konsumera inom de närmaste månaderna: Ser fram emot SVTs julkalender! I övrigt skulle det vara väldigt trevligt att gå på teater eller någon konsert, men har inget sådant inplanerat.
 
Vad vill du att ska vara annorlunda denna vinter i jämförelse med förra vintern? Skulle vilja kunna röra mig mer fritt, hade ju en hamstringsskada förra vintern och det var verkligen jättetråkigt och jobbigt. Tyvärr har jag bäckensmärtor i år istället 😞men jag hoppas, hoppas, hoppas att det ska bli bättre snart!