ÅTERHÄMTNINGSBLOGGEN

Nu är flytten klar!

Kategori: Allmänt

Har nu alltså börjat blogga för Livskick, superkul!
 
Kommer att blanda nya inlägg med några gamla inlägg från Återhämtningsbloggen i början så att nya läsare kan få ett hum om vad bloggen kommer att handla om, så det är förklaringen om du tycker att du känner igen någon text ;-)
 
 
 

Om fettförakt, förnedrings-TV och förlöjligande av överviktiga (länktips)

Kategori: Allmänt, Hälsa

Lady Dahmer publicerade idag ett inlägg om TV-programmet "Biggest Loser", ett program som jag personligen gör allt för att undvika att se just på grund av de anledningar som LD nämner i inlägget
 
LD har skrivit många tänkvärda och modiga inlägg just på temat fettförakt/diskriminering den senaste tiden, läs bland annat detta och detta.
 
 
 

Flyttar till Livskick!

Kategori: Allmänt, Personligt

Kan härmed berätta att jag har fått äran att få börja blogga på min en av mina absoluta favoritsajter: Livskick.nu!  Det ska bli så kul att få bli en del av Livskick-teamet med fantastiska Johanna Arogén i spetsen och tillsammans med andra kloka skribenter/bloggare som bland anant Liselotte Howard som jag har haft stort utbyte av det senaste året.  
 
Flyttar alltså mitt bloggande till Livskick inom en snar framtid. Fram till flytten bloggar jag såklart vidare här som vanligt och efter att jag har fått min blogg upplagd på Livskick så kommer Återhämtningsbloggen att ligga kvar som ett arkiv.
 
Återkommer med mer info och hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg på Livskick!