ÅTERHÄMTNINGSBLOGGEN

Kanelbulle-recensenten, del 33

Kategori: Allmänt, Livets goda, Mammalivet, Ätbart

Solsken, fika och kultur ägnade jag och min dotter oss åt under gårdagen. Att få landa på Hornsgatspuckeln, köpa med sig kaffe och bulle och sedan fika ute i solen, det var nog precis vad vi behövde! Vi gick också på en konstutställning som byggde på stora världshändelser som skett de senaste åren (och sker just nu) och det berörde såklart. Konst alltså, ja kultur i allmänhet, det är stort. Människan behöver kultur.

Kanelbullar behöver vi också! Jag har inte recenserat någon på länge, men det här var det godaste jag ätit sedan jag fick tillbaka doft och smak! (Så tacksam för övrigt, hata covid, vill aldrig mer ha det!). Som en hybrid mellan hembakad och konditoribulle liksom! Inte så snygg, men stor och god och perfekt i smak och struktur. Bara smälte i munnen. Nog den bästa jag ätit? Fem av fem kanelstänger utan tvekan!
 
Var hittar man då denna bulle? Jo, på Tårtan Café på Hornsgatspuckeln. Det var fullsatt med folk när vi kom dit, men det gick som sagt bra att köpa med sig och smakade nog om möjligt ännu bättre ute i solen. Vårens första utomhus-fika ❤️
❤️❤️